Romànic Obert - El romànic català al teu abast

Obra Social laCaixa Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Vota
Resultat
88 Vots

Vols visitar la restauració de les pintures de Sant Climent de Taüll?

Sortegem 2 places dobles entre els que us feu de la comunitat d'Amics del Romànic

 
COMPARTEIX

El dissabte 13 de juliol, a les 12.30, un grup d’experts visitarà l’església de Sant Climent de Taüll que es troba en un procés d’actualització integral del seu interior, que inclou la recuperació de pintura original romànica i un nou projecte de museïtzació amb projeccions audiovisuals.

Els tècnics que treballen en les obres explicaran el projecte, el que s’ha fet fins ara de restauració de l'absis, les descobertes en els seus murs i es podrà veure ja sense bastida les capes profundes de les pintures originals. També s’explicarà com serà la projecció en mapping de les pintures sobre els murs.

Si tu també vols formar part d’aquest grup privilegiat d’experts, només cal que et facis membre de la comunitat d’Amics del Romànic des d’ara mateix i fins dijous a les 15.00. Com?

A Facebook:
- Fent-te fan de la pàgina
- Clicant m’”agrada” en el post sobre aquest concurs
- Compartint el post sobre aquest concurs

A Twitter:
- Seguint-nos a @romanicobert o @romanicoabierto
- Fent RT del tuit sobre aquest concurs

Amb qualsevol d’aquestes opcions entraràs al sorteig i, si en fas més d’una, tindràs més possibilitats. Ens posarem en contacte amb els 2 guanyadors el dijous a la tarda a través del canal que hagueu utilitzat per fer-vos de la comunitat d’Amics. Us esperem amb un acompanyant el dissabte a Sant Climent de Taüll.

I no us oblideu la càmera de fotografiar i el mòbil per fer-nos la vostra crònica. Utilitzeu l’etiqueta #Taüll1123 tant per a Facebook com per a Twitter.

Bona sort!

Vota
Resultat
0 Vots
  • Comentaris
marti tamarit bernabeu | Publicat el dia 10/07/13 09:15. |
L'art romànic per la seva sencillessa i el seu gran valor arquitetonic val la pena de conservar-lo i tenir-hi cura d'ell.


captcha