Romànic Obert - El romànic català al teu abast

Obra Social laCaixa Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura
Vota
Resultat
88 Vots

Nova versió del Mapping de Taüll adreçada al públic escolar

Elaborat seguint criteris pedagògics, es complementa amb una sèrie de recursos educatius

 
COMPARTEIX

Dissabte 5 de març a les 12:00h es presenta una segona versió del Mapping de Taüll pensada específicament per a joves i escolars. A partir d’ara, l’església de Sant Climent de Taüll projectarà les dues versions de “l’absis virtual” que permet projectar les pintures murals que decoraven el temple, i que configuren una obra mestra de l’art romànic català i europeu.

La nova versió del mapping, elaborada seguint criteris pedagògics, es complementa amb una sèrie de recursos educatius en línia publicats al web eduCaixa, la plataforma que agrupa tota l’oferta educativa de l’Obra Social “la Caixa”. En concret es tracta de 8 càpsules que poden utilitzar alumnes des de primària fins a batxillerat i que tracten aspectes com el context geogràfic i històric de l’obra, les tècniques artístiques o l’aplicació de les noves tecnologies en la preservació i difusió de l’art, entre altres.

El projecte és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Obra Social de “La Caixa” inclòs al programa Romànic Obert.

Més informació sobre el Mapping al Centre del Romànic de la Vall de Boí.
Recursos educatius a eduCaixa

Vota
Resultat
0 Vots

captcha